keskiviikko 30. toukokuuta 2012

I don't know what to do


Hey mussut (:
Sori etten oo taaskaan kirjottanu ainakaan kuukauteen, on ollu vähä kiire. Mutta en ala enää kertoo niistä, ku just ja just muistan mitä kävi eile.
Mut kävin viime viikol ainakin shoppailemas, uimas, grillaus ja kaikkea hauskaa (:
Ja tässä kuukauden sisäl on käyny ihan sika outoja juttuja.. draamaa, iloisuutta ja jotai iha tyhmii tunteit, joita en haluu koskaan kokee uudestaan.
Mutta unohdetaa noin ja mennää siihen asiaa mitä tulin kirjottamaan, eli lauantaina loppuu jo koulu ja loma alkaa !!
Mun loma alkaa khyl jo huomen koulun jälkee, koska meen perjantaina aamulla Italiaan, Roomaan ja me mennää kattoo/kiertelee jotain kouluja.
Mitenköhän mul on menny koulus ? En tiiä onko numerot tippunu tai mitään? No kai mul on jääny se sama keskiarvo tai tippunu vähän, mutta lupaan parantaa ens vuon, kun mul on jokin tavoite !

Tässä ois nää ostokset mitkä ostin viime viikolla (: Anteeks otin kuvat nopeasti, mut toivottavasti älyytte (:



se on ihanan läpinäkyvä 


toi on sit tuubitoppi(:






Sitten viel perjantaina oon lähössä tänne: Roomaan ! 


lauantai 5. toukokuuta 2012

Life is a BITCH

Hejsan! :)
Sori etten kirjottanu sen mökkireissun jälkeen, mut ei oo ollu aikaa, ku juoksin päivät pitkät sinne tänne.
Mut tää vikkoo on ollu vähä outo.. tunteit vähä pyöriny päässä liikaa.. ja sit piti taas pettyy niihin.. huoh, päättäispä ne jätkät mitä ne jo haluu. No mut ääh, en oikeastaan tiedä mitä teen niitten kans, ku nyt on vähän niin kun kaksi niitä.. Ja sen toisen kans on näköjää mahdollisuukset iha alhaal. Mut hiitee noi jätkät: OON VILLI JA VITUN VAPAA!
Mua ärsyttää semmoset ihmiset, jos kerran sanot niille, nii ne ei lopeta. Joo olen ollut kerran itsekkin semmoinen, mutta älysin ,että se on iha hiton ärsyttävää nii en tehnyt enään niin. Miks ihmiset eivät huomaa kun ne ovat oikeasti tosissaan?




Mut joo, ei otettu siel mökillä kauheesti kuvii, mut lisäilen jotain niistä.
Mökil me sit käytii uimassa, ajelemas, otettii aurinkoo, soudettii (kai se sanotaan tollein :o), pelleiltii ja vähä kaikkee (;
Ja sit tää viikko meni et sillee, et melkein joka päivä kessoil jätkien kans, Tommi, Nico, Astor, Jansku ja joskus Noora. En oikeastaan löytäny syytä siihen miks aina olin siel, mut taisin älytä sen tänään.
Ja aivan ihana syy! 
Istutaa aina niis penkeis tai sit varastetaan jätkilt laudalt, ja mennää skedee (; haha 


No mut tää viikonloppu meni mun ja Nooran kohal aivan ihanasti! Se oli niin ku 3 pv tyttöjen päivä! Oltii joskus ihan kahestaa, tai sit käytii nutal, kessoil, nurtsikentäl jne. 
Mut parast oli se etten ollu sen kans piitkään aikaa, enkä tuu koskaa unohtaa eilist, ku oltii kessoil, ja mul oli niin kauhee päivä, mut mentii niihin mäkii heittelee heinii toisiinsa, hah iha hulluu. Ainakin päivä parani!

No tänään sit oltii melkein iha kahestaa, Noora tuli meille joskus 12 aikaa .. tehtiin ruokaa joskus 1 maissa, ja lanitettiin n. tunti vain, ku oli niin tylsää. Miten jätkät jaksaa pelaa päivät pitkät :o? No sit pelleiltii, meikattii, tanssittii, otettii kuvii, perus tyttöjen juttuja!
Illemmal ulos ja nutalle. 

LOVE YOU NOORA! Toivottavasti en menetä, kun olet melkein ainoa johon luotan!
Kattoo sit viel miten se huominen menee :o
Ai niin joo, sit mun piti venata mun tilausta tänään.. Tilasin semmosen säkkituolin Lontoost :o kesti 3kk et saan sen, mut onneks se on jo mun huonees. Sit tehtiin siit paketist meille koti, joka ei ihan onnistunu :D
Lisäilen nyt vähä kuvii, mut kirjottelen lisää huomen !


siinä on mun säkkituoli. Se oli niin iso, ettei mahtunu kuvaan :D
RAKASTAN SUA!


tsjoo poseerasin (;!


soudettiin :D ja ihana auringonlasku!



Satu, oot mulle kaikki kaikes!
LOVE YOU


PS: Noi ekat oli siis täst päiväst ja vikat mökiltä ! 
Kirjottelen huomen lisää, öitä!