tiistai 27. maaliskuuta 2012

What is LOVE?

 Joo sori, en kirjottanutkaan sillo illal, ku oli paljon menoo, mut hyvitän sen joskus, ku pitää mennä lukee niihin kokeisiin :S Sekoon, joka päivä joku koe, GIMME A BREAK! Tänää sit vähä tein kaikkee, muuta kun luin kokeisiin ! No niihinkin kai pitäis vähän enemmän panostaa. Ja lupaan heti kun kokeet loppuu alan kirjottaa tänne enemmän! Hölmöilin tänää koton, otin jtn kuvii, tossa on esim yks. Sit vaa tein semmosii rakkaus runoja ja biisejä.
Ja hei, muute meen studiolle ens viikon torstaina, katotaa et mitä siel sit tapahtuu. Ja sit tähän päälle, et ens viikon perjantain meen Viroo, etten silloinkaan voi kirjottaa, mut  kirjottelen viel ens viikol tarkemmin.
Olin muute kai eile Itikses ginas, siel on aivan ihania vaatteit, onneks mennää äitin kans koht shoppailee, pääsee ostaa kevät- ja kesä  vaatteit!
Oon nii kauan oottanu kesää et huhhuh..
Tein muuten lauantain tai sunnuntaina kynsii, joihin meni 2-3 tuntii :) Semmoset iha tavalliset, mut yritin parhaani, ja mielestäni ne onnistu iha sika hvyin!

Enään yksi jakso, ja koulu loppuu, mut sillein harmittaa, etten mee kevätjuhlaa, ku oon sillo Roomassa! Ku sillo iha blogin alussa kirjottelin et meen sinne Venetsiaa, no sitä ei sit koskaa tapahtunut, joten mennää sit Roomaan! Unelmakin alkaa jo toteutuu!
No mut eniten toki venaan kesää nii saan töitä > rahaa > bosniaa shoppailee ihanien ystävien kanssa! 
No mä sit meen suihkuu nyt, ja sit kunnol lukee kokeisiin.
Mut ihmiset, enjoy your life cuz' you are too young to be sad! And remember to Smile ! 

tässä on nää kynnet, sori en osaa kuvaa yhdellä kädellä :D




I Got Beauty. I Got Class. I Got Style And I Got Ass.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti